icon phone
icon view estate list

BELLE FONTAINE | 3000790

BELLE FONTAINE

icon view estate list Antoine Coppenslaan 45, 2300 Turnhout, België
Bekijk dit pand op google maps

BELLE FONTAINE

Antoine Coppenslaan 45, 2300 Turnhout, België

Vanaf

Residentie "BELLE FONTAINE" is de allerlaatste fase van het unieke project op de terreinen van de voormalige Anco fabriek te Turnhout. Gelegen langs het kanaal Dessel-Schoten en aan de jachthaven 'De Nieuwe Kaai' biedt dit project zijn bewoners rustig wonen op een bijzonder fraaie locatie aan het water en in het groen.
In de directe omgeving bevinden zich verschillende drank- en eetgelegenheden, winkels, haltes openbaar vervoer, enz.... De op- en afritten Turnhout-West en Turnhout-Centrum van de snelweg E34 Eindhoven-Antwerpen zijn nabij.

Het project bestaat uit 27 huurappartementen met 1 slaapkamer. De appartementen op het gelijkvloers hebben allemaal een tuintje, de andere zijn voorzien van ruime terrassen. In het gebouw is een lift aanwezig. Parkeren is mogelijk op de daarvoor voorziene parkeerplaatsen in de ondergrondse parking.

Voor meer informatie of een bezichtiging ter plaatse kan u steeds vrijblijvend contact opnemen met Stef Proost Immobiliën op 014/59.10.20. of info@stefproost.be.

100%verkocht

+2 foto's
+2 foto's

Er konden geen panden gevonden worden met deze filter combinatie.

icon view estate list

Marie Kemps

marie@immosp.be
014 59 10 20

IMMO SP Geel

Hallo! Ik ben Marie, uw makelaar, waarmee kan ik u helpen?

facebook chat